Fri frakt över 500:-

2-4 Leveransdagar
DHL Service Point 35:-
Postnord  59:-
Budbee Home Delivery 49:-
Budbee Box 35:-

Upphämtning sker måndag-fredag helgfria dagar. Så fort du lagt en order kommer ett bekräftelse mejl till din e-postadress om att vi mottagit din order. När vi bekräftat din order får du ett mejl på ett kvitto. När ditt paket kommit till närmsta utlämningsställe får du ett sms eller mejl.

Om du inte hämtar ut ditt paket hos ditt ombud kommer vi ta ut en administrationsavgift på 100 kr. Internationella ordrar skickas med DHL eller FEDEX.

Drop Of Mindfulness reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på sajten, exempelvis fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation, felaktiga priser samt prisjusteringar eller felaktig information angående om en vara finns i lager.

Om du har några frågor om din order kontakta oss på info@dropofmindfulness.com så hjälper vi dig.

Returer och byte av storlek

Du har 30 dagars returrätt/ångerrätt inom Sverige från att du mottagit din order. Produkten som returneras ska vara i nyskick dvs oanvänd med etiketten kvar på produkten. När vi tagit emot din returorder och godkänt den i vår kvalitetskontroll tar det upp till 14 dagar att få tillbaka pengarna från att vi mottagit den. Returkostnad är 59:- och dras av på din ordinarie order.

Har du ingen returetikett? Kontakta oss på info@dropofmindfulness.com så skickar vi en ny.

TRANSPORTDEFEKTER OCH REKLAMATIONER:
Om din order är försvunnen med posten eller fått fraktskada. Kontakta oss på info@dropofmindfulness.com med ditt ordernummer och bifoga en bild med en förklaring vad som hänt så kommer vi hjälpa dig. Vi kommer då skicka ut en ny fraktsedel för en eventuell retur och ersättning med en ny produkt.

Vi ersätter inte en använd produkt eller någon produkt som inte finns i vår webbshop. Har du handlat hos en av våra återförsäljare ber vi dig kontakta dem.

EU and International orders

Shipping fee EU:
UPS Express Saver 79:-   
We offer Bubdee in Finland, Belgium, Denmark, The Netherlands.
Budbee Home Delivery 49:-
Budbee Box 35:-

Shipping outside EU:
UPS Express Saver - 200:-

Norway and UK:
UPS Express Saver - 100:-

NOTE: The UK border control might charge customs fees and VAT on products that are imported from Sweden.

INTERNATIONAL RESTURNS:
Returns in 30 days for international orders, please contact our customer service for more information. International orders will be charged a shipping fee upon return – 10€ in EU.