STORLEKSBYTE


Lägg en ny order först innan du fyller i formuläret. 

Gör följande steg för byte av storlek:
- Lägg en ny order på den storlek du ska byta till, fyll i formuläret (glöm ej fylla i båda ordernummer)
- Packa ihop produkterna i original skick
- Lägg gärna produkterna i samma påse för att minska på klimatpåverkan
- Glöm inte lägga ner din orderbekräftelse i paketFraktkostnaden på den nya ordern betalas tillbaka när vi mottagit ditt storleksbyte. Vill du byta färg på en produkt? Skriv en kommentar i formuläret.

RETUR

Gör följande steg för retur:
- Fyll i formuläret, packa ihop produkterna i original skick
- Lägg gärna produkterna i samma påse för att minska på klimatpåverkan, klistra på din returetikett som du fick med i din order.
OBS! Alla returer som sker med Budbee bokas enkelt i Budbe appen. Läs mer här om Budbee Returer.

REKLAMATION

Har du en reklamation? Kontakta oss på info@dropofmindfulness.com med ditt ordernummer och ta gärna en bild på din defekta produkt.

Du har 30 dagars retur- och ångerrätt

Vi vill att din returprocess ska vara så enkel som möjligt och påverka miljön så lite som möjligt. Läs gärna igenom alla instruktioner noga innan du gör din retur eller byte av storlek.


Innan du börjar din retur hos oss vill vi att produkten som returneras eller bytas ska vara i nyskick dvs oanvänd med etiketten kvar. När vi tagit emot din returorder kan det ta upp till 14 dagar innan vi behandlar den och  godkänt den i vår kvalitetskontroll. Vi kontaktar dig om din retur eller byte av storlek inte skulle gå igenom denna kontroll. Om den returnerade produkten eller produkterna är smutsiga från smink eller deo krediterar vi dig på 30 % på produktens värde.


Om returen sedan godkänns så krediteras den via din Klarna faktura. Om du betalat med kort via Klarna eller Pay Pal kan det ta upp till 5 bankdagar att få tillbaka pengarna.


Vi tar ut en returkostnad på 59:- och dras från ditt orderbelopp.