Fraktpolicy

LEVERANSVILLKOR
Upphämtning sker måndag-fredag helgfria dagar. Så fort du lagt en order kommer ett bekräftelse mejl till din e-postadress om att vi mottagit din order. När vi bekräftat din order får du ett mejl på ett kvitto. När ditt paket kommit till närmsta utlämningsställe får du ett sms eller mejl.

Internationella ordrar skickas med UPS.

Drop Of Mindfulness reserverar sig för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på sajten, exempelvis fel i produktbeskrivning eller teknisk specifikation, felaktiga priser samt prisjusteringar eller felaktig information angående om en vara finns i lager.

Om du har några frågor om din order kontakta oss på info@dropofmindfulness.com så hjälper vi dig.

EJ UPPHÄMTAD ORDER:
Om du inte hämtar ut ditt paket hos ditt ombud kommer vi ta ut en administrationsavgift på 250 kr.

TRANSPORTDEFEKTER OCH REKLAMATIONER:
Om din order är försvunnen med posten eller fått fraktskada. Kontakta oss på info@dropofmindfulness.com med ditt ordernummer och bifoga en bild med en förklaring vad som hänt så kommer vi hjälpa dig. Vi kommer då skicka ut en ny fraktsedel för en eventuell retur och ersättning med en ny produkt.

Vi ersätter inte en använd produkt eller någon produkt som inte finns i vår webbshop. Har du handlat hos en av våra återförsäljare ber vi dig kontakta dem.


LEVERANSFÖRSENING:
Det kan hända att leveranstiderna förlängs om förutseda händelser sker på vägen. VIssa delar av norra Sverige eller Gotland kan leda till en fördröjning. Vi rekomenderat att ladda ner appen "Mina paket" när du enkelt kan spåra dina paket med ditt spårningsnummer.

SVENSKA ORDRAR:
1-4 Leveransdagar med budbee, DHL, postnord eller DB Schenker
Leveranskostnad 39kr-59kr beroende på distrubitör
Fri frakt över 599kr

EU OCH INTERNATIONELLA ORDRAR:

Leveranskostnad EU
UPS Express Saver 79:-   
Vi erbjuder Bubdee in Finland, Belgien, Danmark, Nederländerna.
Budbee Home Delivery 49:-
Budbee Box 49:-

Leveranskostnad utanför EU
UPS Express Saver - 200:-

Norge och Storbritanien
UPS Express Saver - 100:-

OBS: Storbritanniens gränskontroll kan ta ut tullavgifter och moms på produkter som importeras från Sverige.

Leveranser till Norge sköts av DDP, vilket innebär att Drop of Mindfulness står för alla kostnader för importtullar, tullar och moms.

Internationella Returer:
30 dagar för internationella ordrar, kontakta vår kundtjänst för mer information. Internationella beställningar kommer att debiteras en returavgift– 10€ inom EU.