Samarbeten

THE COMMUNITY OF DROP OF MINDFULNESS

Vi är jätteglada att du har hittat hit! ” Let's support and inspire women all around the world.

SAMARBETEN 

Vi letar ständigt efter nya profiler som tillsammans med oss vill inspirera kvinnor på Instagram, Tiktok, Facebook och Youtube. Kanske t.o.m på något annat sätt? Vill du vara en del av att dela med dig av DOM genom dina kanaler och genom ditt närverk? 
Vänligen gör följande steg:


TEAM

Vi – DOM-teamets ”mission” är skapa en atmosfär för kvinnor att ha som en inspirerande del i livet. Vår dröm är att kvinnor ska prioritera sig själva och att vi får vara en viktig del av det. ”Vi tror på att våra anställda växer genom genom att få självförtroendet och stöttningen att prova nya saker, utrymmet att vara kreativ och känna att dem är viktiga – När du växer, vi växer”. 

WORK

Vårt kontor ligger i Stockholm, Sverige. Om du är intresserad av att vara en del av vårt mission och jobba med oss, vänligen skicka ditt CV till work@dropofmindfulness.com

PRAKTIK

Vi älskar att se när någon växer längst med vår resa. Om du är intresserad av att praktisera hos oss, vänligen skicka ditt CV till work@dropofmindfuless.se

ÅTERFÖRSÄLJARE

Vi är alltid öppna för nya återförsäljare runtom i världen som tillsammans med oss ser till att massor av fantastiska kvinnor har möjligheten att köpa våra produkter.
Tror du att din butik och DoM är en match? Vänligen kontakta felicia@grandprojects.com