Morgonrutinen

Morgonrutinen

yoga pose morning routine

Ge dig själv egen tid på morgonen och njut av morgonens lugn. Låt dig själv starta dagen så som du vill och önskar. 

 

Ta ett djupt andetag och syresätt kroppen med den friska morgon luften. Lyssna inåt och sätt dina affirmationer för dagen!

 

Sätt en morgon rutin. Hälsa solen och dagen välkommen med att föra armarna upp mot den blåa himlen i ett djupt andetag. Andas ut och fäll kroppen fram, böj på bena och andas in, rulla sedan långsamt upp genom ryggraden. Upprepa mönstret.

yoga posion by the pool
Fäll kroppen fram och placera händerna som passar dig, på smalbena eller på marken. Böj sedan lätt på bena och kliv bak med båda fötterna, du kommer nu hamna i positionen plankan och aktivera lätt din core och fokusera inåt. Sänk ner kroppen mot marken och lyft bröstet för att flyta in i kobran. Tillsammans med en djup in andning sänker du axlarna, detta är din stund för att starta dagen på bästa sättet för dig!
Om att aktivera kroppen inte är det som passar dig, försök ändå att aktivera hjärnan och sinnena den första tiden på morgonen.
Ta dig tiden att ta det lugnt på morgonen. Istället för att plötsligt väckas av alarmet, kasta dig ur sängen och börja dagen i ett stressigt tempo för att försök hinna med så många saker som möjligt, försök att ta det lugnt och njut av morgonen.
Se till att första fokusera på dig de första timmarna på morgonen. 
Undvik mobil skärmen som finns så lätt till hands på morgonen. Ge dig några skärmfria minutrar på morgonen då troligen skärmen kommer vara med dig resten av dagen och kvällen. 

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.