Home collection

Home collection

HOME COLLECTION


Vår nya kollektion är formad och skapad med hjälp från naturen. Den är sammansatt med ett stort utbud av jordnära toner som håller oss påminda om var vi kommer ifrån och vart våra rötter verkligen härstammar ifrån, något vi på DOM alltid strävar efter att uppnå. Delar från vår kollektion syftar också till att ge ett jordnära tillvägagångssätt. Vi vill kombinera känslan av komfort, flexibilitet tillsammans med känslan av lyx, vilket ger både ditt inre och yttre ett skinande lyster, precis som det ska vara.


Vi på DOM tror verkligen på att hitta nya sätt att hitta tillbaka  till oss själva. Vi anser att styrkan börjar inifrån, på en bas byggd av balans i den hektiska vardag vi nu lever i, oavsett var du bor eller var du komma från. Vi vill att du ska hitta ditt inre lugn,  hitta din passion & hitta ditt fokus att vara i nuet. Det spelar ingen roll vad det är, på gymmet, ute på löpspåret, i soffan eller genom yoga. Hitta något som ger dig styrka, energi, balans och gör det så ofta som du bara kan. What´s your drop?

Home Collection Drop of Mindfulness


 

"We have learned to embrace, appricate and love where we live."


Föreställ dig att du och dina bästa vänner checkar in på ett mysigt hotell någonstans i din omgivning för att ladda om batterierna. Ditt år har definitivt varit annorlunda och förmodligen är vi alla är överens om att vi behövt ställa om både mentalt och fysiskt för att hitta tillbaka till oss själva. Att skapa nya rutiner, forma vårt sätt att tänka och bygga nya vanor till vår nya livsstil är bara en del av det gångna året.

Året har med största sannolikhet gett oss en bredare förståelse för hur snabbt saker kan vändas upp och ner. Färre resor, mindre fysisk kontakt, mindre träning men kanske har vår största utmaning varit att hitta tillräckligt med motivation och energi för att hålla oss igång och inte tappa förståndet helt och hållet. Förhoppningsvis har vi lärt oss ett och annat på vägen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.