Drop Of Winter

Drop Of Winter

Låt oss presentera - Drop of winter! 

Vår nya kollektion innefattar två nya ribbade seamlesset i färgerna - Safari beige melange samt olive green melange. Kollektionen är skapad i jordnära och ljusa toner för att skapa lugn och ge känslan av välbefinnande inifrån och ut. Produkterna är inspirerade av vinterns element med sina naturliga färger och melange mönster. Vi tycker alltid att det finns tillfällen för att ta hand om sig själv och sitt välmående. Därför har vi tagit fram en kollektion för just dessa tillfällen. Vi vill påminna dig om att fokusera på dig själv och vad som får dig att må bra. Oavsett om det är att läsa böcker, dricka orimligt mycket te, träna, meditera, skriva, eller vara ute i naturen så kommer denna kollektion att passa, vad du än väljer att göra.

Seamless tights DOM

 
Valerie seamless top är gjord i en ribbad seamless kvalité med breda axelband och en hög halsringning. Denna sport-bh är lika mjuk som den är skön och den har en extra ribbad struktur under bysten som gör att den sitter på plats samt att den fungerar bra för de större bysten. Toppen passar till alla typer av aktivitet men även till vardags som en crop-top. Molly seamless tights kommer i samma ribbade kvalitet, har en hög midja och bred linning som både formar kroppen och gör att de sitter på plats vad du än gör.

 seamless-molly-tights-dom

Vi vill bjuda in till denna periods positiva energier och vad passar inte bättre än ett yoga/stretch pass inomhus, sätt på denna spellista och låt drop of winter föra dig till ett lugn i din annars så fullspäckade vardag!

Se hela kollektionen här.

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.