DOM x Re Place London

DOM x Re Place London

1 kommentar

Vi har varit på besök hos Re Place i Notting Hill i London, som är en wellness och återhämtningsstudio. Vi tror på vikten av att röra på sig och skapa en balans i vardagen, vilket då även innebär återhämtning för både kroppen och hjärnan.

Hur du återhämtar din kropp på bästa möjliga sätt
På Re Place erbjuder de en body and mind upplevelse för att återställa och återhämta både kroppen och ens sinne, vilket vi hade möjligheten att prova. Vi började med att testa Body Rollers vilket kombinerar massagetekniker som både är lymfdränerande och myofascial frigörande vilket gör att hela kroppen kan behandlas. Vi fick gå till det gemensamma rummet på nedervåningen fritt från insyn av Notting Hills gator. Body Rollers är utspridda över rummet men är omgivna av gardiner så att man kan få en privat session om man vill eller om man vill dela upplevelsen med en vän. Det passade oss perfekt som var ett gäng då det är en rolig aktivitet att göra tillsammans. Man har full kontroll över tryck och hastighet av massagemaskinen och det är en snabb och okomplicerad upplevelse vilket inte kräver ombyte eller dusch efteråt. Vi fick slå oss ned vid varsin Body Roller och dess roterande träpärlor som främjar lymfdränage började rotera. Formen på pärlorna hjälper kroppen och ens system att börja arbeta och återhämta sig. Det känns mjukt på kroppen och den infraröda terapin gör att kroppen värms upp till en behaglig temperatur och man verkligen känner hur kroppen återhämtas och att musklerna slappnar av. Vid varje roller finns en skärm som visar hur länge man har kvar i varje position samt att man där kan reglera hastighet och styra värmen på den infraröda terapin. Tekniken i dessa Body Rollers gör att man omedelbart känner sig lättare, mjukare och upplyft vilket vi verkligen håller med om.

Re Place London - Drop Of Mindfulness
En session varar i 45 minuter och riktar sig till hela kroppen. 


Body Rollers fördelar:

  • Ökat blodflöde
  • Minskade toxiner
  • Minskad vätska i kroppen
  • Uppstramning av huden
  • Bättre rörlighet
  • Bättre sömn
  • Ökade energinivåer
  • Förbättrar ens nuvarande välbefinnande
  • Förminskade celluliter
  • Bättre immunförsvar och metabolisk funktion
Visste du att ett hälsosamt lymfsystem är en stor nyckel till att vi mår bra? Om lymfsystemet fungerar korrekt fungerar också matsmältningen, du sover bättre, och det hjälper till en förbättrad metabolism, funktion och immunitet. Energinivåerna är högre, och du kommer att känna dig lättare och full av energi. Lymfsystemet tillsammans med blodsystemet hjälps åt att hålla vätskebalansen i kroppen på en bra nivå. Detta görs genom att överflödig vätska transporteras bort, den vätskan kallas lymfa. Lymfsystemet är också en del i kroppens försvar mot bakterier, virus och cancer.

Lymfmassage i Lodon med Drop Of Mindfulness

Världens första meditationspod - Somadome
Somadome är världens första teknikaktiverade meditationspod. Man får ta på sig ett par hörlurar och slå sig ner i den lilla kupolen. Den använder sig av LED-ljusterapi, helande magneter vilket leder till en djup avslappning och lugn i hela kroppen. Det är som en vanlig meditation men poden hjälper en att slappna av mycket fortare och lättare än vid vanlig meditation. De flesta hamnar i ett meditativt tillstånd inom några minuter genom att använda poden, något som kan vara väldigt svårt att hamna i vid vanlig meditation på egen hand. Det var väldigt avkopplande, och vi instämmer på att man hamnar i det meditativa tillståndet väldigt mycket fortare än vid vanlig traditionell mediation. 

Drop of mindfulness massageteknologi
Active seamless - Alma tights och Alex sport-topp i färgen Dusty Bronze 

1 kommentar

Ida
Ida

Vill med testa detta. Finns detta någonstans i Stockholm?

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.