Träningsaccessoarer

Träningsaccessoarer

Varför är träningsband ett bra komplement till din träning?

Träningsband är ett utmärkt komplett eftersom de kan användas för många övningar som täcker hela kroppen. Du kan träna ben, magen, axlarna, biceps och mycket mer! Genom att använda dig av träningsbanden oavsett om det är styrketräning eller yoga, så förbättrar du din balans, flexibilitet och styrka.

Ett träningsband är också perfekt som ett alternativ till fria vikter om du känner att du vill ha mer kontroll och rörlighet eller om du helt enkelt inte har tillgång till vikter, ett träningband kan du enkelt ta med dig vart du en går och tar minimalt med plats.

Våra träningsband kommer i tre olika styrkor för att lämpa sig efter din muskelträning. Detta så att du kan använda olika styrkor vid olika muskelgrupper.

Light: 10-13 Kg
Medium: 15-18 Kg
Heavy: 20-23 Kg

 

tjej som stretchar i ett beigt träningsset på en träningsmatta

 

Gör träningen både skönare och enklare med vår träningsmatta

Att komplettera träningen med en träningsmatta gör den inte bara lättare utan din rörlighet kommer att bli allt smidigare. Träningsmattan är perfekt att använda vid situps, armhävningar eller andra övningar som du utför på marken.

Den ger dig inte bara komfort utan också stabilitet vid funktionella övningar. Om du söker ett stadigt och bra grepp så är vår träningsmatta ett utmärkt val, antingen att ta med dig den till gymmet men även under hemmaträningen.

Vår träningsmatta har även ingraverade linjer för bättre fokus men också ett svart bärband vilket gör att du kan ta med dig mattan vart du än går.

Testa att köra dessa övningar på träningsmattan:

Liggande benlyft - Detta är en perfekt övning om du vill träna bålen och benen. Det enda du behöver är en träningsmatta och din egen kroppsvikt.

Mountain climbers - Detta är en övning som stärker din kropp samtidigt som din balans, koordination och kondition förbättras. Det är främst musklerna i mage, armar, rumpa och lår som tränas.

Plankan - Detta är en statisk övning som stärker dina mag- och ryggmuskler men där även ditt säte, armar och ben får arbeta. Plankan förbättrar också din flexibilitet och balans.

Föregående inlägg