Banacado tegnersgatan 6

FRUKOST HELA DAGEN PÅ BANACADO!

TEGNÉRSGATAN 6 STOCKHOLM!

Vi har varit på Banacado och vi ÄLSKADE det. Efter ett yogapass fyllde vi på med energifyllda bowls och smoothie! Allt är veganskt och 200% växtbaserat? .Banacado ligger på Tegnergatan 6 i Stockholm och serverar frukost all day long!

Häromveckan var DOM-teamet ute på stan och njöt av ett yogapass tillsammans men efteråt skrek våra magar efter lite mat för att fylla på kroppen med näring och energi. Så vi beslöt oss för att prova det trendiga och nyöppnade kaffet “Banacado” som ligger centralt i Stockholms innerstad. 

tjej håller i vattenflaska och har en yoga matta i en totebag

100% VEGANSK MENY

Inte bara fick inredningen på Banacado oss att känna oss hemma och bekväma utan såklart var den även super instagramvänlig och allt på menyn är är 100% växtbaserat.


Banacado likt Drop of Mindfulness tror på hälsosamma ingredienser som får vår kropp & själ att känna sig sund, frisk och nöjd. Vi testade på både en acai-bowl, en “coco nana kardemumma” smoothie och en utsökt “peanut butter cookie”. Förutom att allt var exceptionellt gott så serverar de även frukost hela dagen lång - något som DOM älskar. 

Se menyn här.

 

Nästa inlägg
Banacado tegnersgatan 6