Packningstips inför resan

Packningstips inför resan

Visst packar man alltid ner för mycket på resan? Här får du lite enkla tips på att packa smartare inför din nästa resa!

Sport-bh:ar | Drop Of Mindfulness

Använd förvaringspåsar - Att köpa förvaringspåsar hjälper dig att hålla koll på din packning. Du kan exempelvis köpa påsarna i olika färger och olika storlekar, på så sätt vet du vilken påse som innehåller överdelar och vilken som innehåller badkläder. 

Rulla kläderna - På så sätt sparar du plats i väskan och minimerar risken för skynkliga kläder och fula veck. 

Packa efter outfits - Planera redan innan resan vilka kläder du ska ha med dig och hur dessa går att kombinera med varandra. Fota gärna outfitsen på sängen eller i spegln så har du koll på vad det är du har med dig och hur du tänkt kring respektive plagg. 

Använd reseförpackningar - Att packa dina produkter som shampoo, balsam, hudvård osv gör att du får mer plats för annat i väskan. Det finns riktigt bra att köpa i metall som återanvänds. 

Fyll skorna - Om du planerar att ta med dig flera par skor rekommenderar vi att du även fyller dessa med saker för att maximera utrymmet i väskan. 

Ha på dig de tyngsta och otympligaste kläderna - Kanske vill man ha med sig en jacka eller tröja för att kunna bära på kvällarna. Då sparar du plats genom att åka med det på dig under resan till din destination. 

Ta med en tygväska - En tygpåse kan du enkelt vika ner i väskan, på så sätt får du med dig en extra väska ifall du skulle komma hem med mer saker än du åkte dit med. Du har även en perfekt tygväska för stranden och till utflykter! Vi kan varmt rekommendera våran tote bag! 

Här nedan har vi även samlat en packlista till en solsemester som kan hjälpa dig när du ska packa inför din nästa resa! ☀️


Packlista-Drop-of-mindfulness

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.