Utomhusträning

Utomhusträning

Möt Sommaren med Utomhusträning

Det kan kännas motigt att ta sig ut och träna, särskilt när vädret inte är helt på ens sida och gymmet kanske inte känns som ett bra alternativ. Men vi lovar, lika mycket som det kan kännas motigt innan kommer det kännas minst lika bra efteråt. Vill du ha inspiration och tips om hur du får till en bra utomhusträning?

utomhusträning

Att träna utomhus är det perfekta alternativet för de som känner att gymmet inte lockar eller att vardagsrummet är för litet. Hitta ut till närmsta utomhusgym eller park och ta vara på de oändliga möjligheterna att motionera på egna villkor i friska luften - bara din fantasi sätter stopp för din träning.

Finns det exempelvis en högt uppsatt stång och en parkbänk? Det är strålande förutsättningar för ett bra pass av utomhusträning. Använd bänken till att göra tricepsövningar, armhävning, step ups eller utfallssteg. Använd stången till pull-ups eller endast hänga för att stärka musklerna runt axlarna. Har du trappor i närheten? – Att springa eller gå uppför och nerför trappor är perfekt träning för både benstyrka och kondition. När passet är över är gräsmattan en perfekt plats för att lägga ut vår träningsmatta och göra den avslutande stretchingen. 

Träning utomhus

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.