Home collection del 2

Home collection del 2

HOME COLLECTION DEL 2


Kanske sneglar du en extra gång på termometern innan du kliver ut genom dörren. Luften är något krispigare och bladens toner börjar skifta till lite varmare nyanser. Det är något speciellt med att ställa om från sommarvärmen och byta ut garderoben. Nya eller gamla rutiner skapas, nya sätt att forma vardagen och få den att gå runt blir aktuellt och ännu viktigare är att  hitta nya sätt att motivera sig när timmarna blir allt kortare. Ta en löptur för att fylla på med endorfiner, kura upp sig i soffan med en tekopp i handen eller laga den där nya maträtten som du så länge tänkte bjuda en vän på. Vi vill att denna period ska vara lika viktig som någon annan i ditt livet.
 

Drop of Mindfulness Home Collection pt 2


“Home sweet home, because even if you go anywhere else, even paradise, you will always have a little longing to go back home” 

Med vår nya “Home Collection” vill vi att ni ska reflektera över vad som fyllt på dina batterier från det gångna året. Vad får din kropp och ditt sinne att må som bäst? Reflekterar över hur ditt senaste år har omformat dig och om det har givit dig någon särskild inverkan! Är det något som har förändrats? Något som fått dig att uppskatta vardagslivet lite extra?

“Jag har insett att jag måste umgås och spendera mer tid med min familj”.
“Jag har lärt mig att uppskatta min omgivning mycket mer”.
“Att jag visst kan ta tid för mig själv till att ladda om batterierna”.
“Att egentid borde vara en prioritet för alla”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.